Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Één Tweetje: de community die voetbalverenigingen met elkaar verbindt

Eén tweetje is de community die scheidsrechterscoördinatoren en – commissies on- én offline met elkaar verbindt waardoor het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen makkelijker wordt. Deelnemers kunnen elkaar helpen, informeren en inspireren. Kortom; samen werken aan sterke verenigingen!

Nieuwsgierig naar wat Eén tweetje voor jou kan betekenen? Meld je dan gelijk aan.

Eén Tweetje Eén Tweetje Ga hier naar de channel Clubarbitrage van Eén Tweetje.

Elkaar helpen en van elkaar leren

De kracht van onze community? Om in voetbaltermen te blijven; we laten de bal het werk doen. Scheidsrechterscoördinatoren hebben veel kennis in pacht, kunnen veel van elkaar leren, maar weten elkaar nog niet altijd te vinden. Wat organiseer je met de Week van de Scheidsrechter? Waar halen andere verenigingen hun scheidsrechters vandaan en hoe zorg je dat het scheidsrechterskorps niet stopt? Deel jouw vraag of juist jouw ervaring met de rest van Arbitrage Nederland.

Voor wie? 

Eén tweetje is voor scheidsrechterscoördinatoren van Nederlandse voetbalverenigingen. Om toegang te krijgen tot Eén tweetje moet je in Sportlink geregistreerd staan als scheidsrechterscoördinator. Sta je nog niet (correct) in Sportlink geregistreerd? Neem dan contact op met de secretaris of ledenadministrateur van jouw vereniging. Zij kunnen die registratie in orde maken.  

Wat vind je op Eén tweetje?

  • Vraag en antwoord
    Stel je vragen en geef antwoorden op vragen rondom verschillende thema's die bij iedere vereniging spelen. Denk aan werving, behoud, begeleiding en aanstellingen.  
  • Inspiratie
    Eén tweetje biedt eenvoudig de mogelijkheid om succesverhalen van jouw club te delen met andere clubs óf om de successen van andere clubs te lezen.
  • In gesprek 
    Plan eenvoudig een (digitale) bijeenkomst in om laagdrempelig in gesprek te gaan met enkele scheidsrechterscoördinatoren van verenigingen uit jouw omgeving of juist uit een heel andere omgeving. Hoe pakken zij bepaalde vraagstukken aan? Een kort gesprek kan veel nieuwe inzichten opleveren!